Wat moet ik doen?

Op 5 juli 2018 was het twee jaar geleden dat het Uniform Herstelkader Rentederivaten voor rentederivaten is gepresenteerd. De meeste klanten hebben al een voorschot op de vergoeding ontvangen, maar wachten nog op het definitieve voorstel. Lees hier meer over de voortgang. 

Laat het aanbod van de bank door ons controleren

Heeft u een voorstel van uw bank ontvangen? Dan is het belangrijk dat u deze naar ons stuurt ter controle. Helaas komt het regelmatig voor dat er fouten in de voorstellen staan. Dit kan u veel geld schelen. Laat uw voorstel daarom door ons narekenen.

U kunt uw voorstel sturen naar info@mkbclaim.nl. Onze juristen laten u dan weten of het voorstel juist is berekend en of u het voorstel kunt accepteren. Bij fouten zorgen wij ervoor dat u een nieuw verbeterd voorstel van uw bank ontvangt.

Let op: Wanneer u het aanbod accepteert, tekent u voor finale kwijting en kunt u voor uw renteswap nooit meer extra vergoeding eisen van uw bank. 

Biedt het Herstelkader geen goede oplossing?

Voor de klanten waarbij het Herstelkader geen goede oplossing biedt, strijden wij verder. Bent u ontevreden over het aanbod van uw bank? Neem dan contact met ons op of meld u vrijblijvend aan. Wij beoordelen dan of u bij de rechter aanspraak kunt maken op een hogere vergoeding. Na een positief advies wordt uw zaak door ons in behandeling genomen. Wij stellen de aanbieder aansprakelijk, regelen een schikking of starten een procedure voor u. Hiervoor bent u ons een percentage van 25% over het voor u behaalde resultaat verschuldigd op basis van No cure no pay. Boeken wij geen resultaat dan betaalt u niets.