Wat betekent No cure No pay voor u

Geen voordeel betekent geen kosten

MKB-claim werkt op basis van no cure no pay. Bij succes wordt er een percentage over het door ons behaalde voordeel gevraagd. Hierdoor loopt u geen risico om nog meer geld kwijt te raken aan (te dure) rechtszaken.

Wij dragen de risico’s voor u en strijden voor de beste oplossing van uw zaak. Is er geen voordeel voor u behaald? Dan betaalt u ook niets. U loopt daarom geen enkel financieel risico. Deze werkwijze garandeert voor u het beste resultaat.

Rechtvaardigheid voor iedereen

Dankzij het no cure no pay systeem is toegang tot het recht laagdrempelig en daarmee rechtvaardigheid voor iedereen binnen handbereik. Bij MKB-Claim is uw zaak daarom in goede handen. Onze juristen zijn namelijk gespecialiseerd in massaclaims en beschikken over de benodigde proceservaring om zaken te winnen.

No cure no pay en advocaten

In Nederland mogen advocaten niet op no cure no pay basis werken. Toch kunt u uw zaak door ons laten behandelen. De aan ons kantoor verbonden juristen zijn namelijk niet (meer) als advocaat ingeschreven en zijn daarom niet gebonden aan het verbod.