Geschiedenis van ons kantoor

Begonnen in 1988

De geschiedenis van ons kantoor gaat terug tot 1988. In dat jaar begonnen een paar jonge juristen als eerste in ons land zaken te behandelen op basis van no cure no pay. Daarmee creëerden zij laagdrempelige toegang tot het recht. De klant betaalt namelijk alleen bij resultaat.

Ruim 250.000 belanghebbenden

Na meer dan 25 jaar en duizenden succesvolle procedures en schikkingen is ons kantoor uitgegroeid tot de grootste massaclaimspecialist van Nederland. Met ca. 70 medewerkers richten wij onze pijlen op banken, verzekeraars en andere grote instellingen die consumenten en bedrijven op oneerlijke wijze benadelen.

Dat doen we met onze labels MKB-Claim, ConsumentenClaim en Leaseproces. Op dit moment behartigen wij de belangen van meer dan 250.000 consumenten en bedrijven. Onze juristen zijn niet (meer) als advocaat ingeschreven omdat zij alleen op die manier op basis van no cure no pay mogen werken.

Lopende claims

Voorbeelden van claims die wij behandelen zijn het Truckkartel, de Telefoonclaim en de Beeldbuisclaim. Ook komen wij op grote schaal op voor gedupeerde consumenten en bedrijven met een renteswap, woekerpolis of aandelenleasecontract.

In totaal verhaalden wij meer dan € 175 miljoen voor onze cliënten.

logo_mkbclaim
cc_logo_pms-1-1
leaseproces_logo-2