Wat moet ik doen?

Op 5 juli 2019 was het vier jaar geleden dat het Uniform Herstelkader Rentederivaten voor rentederivaten is gepresenteerd. Bijna alle klanten hebben al een voorschot op de vergoeding ontvangen, maar een deel wacht nog op het definitieve voorstel. Hier leest u het laatste nieuws.

1. Aanmelden

Aanmelden bij MKB-Claim is op basis van no cure no pay. U betaalt alleen bij succes en loopt geen financieel risico. Door aan te melden houden wij u ook op de hoogte van de voortgang van de afwikkeling van het renteswapdossier.

2. Laat het aanbod van de bank door ons controleren

Heeft u een voorstel van uw bank ontvangen? Dan is het belangrijk dat u deze naar ons stuurt ter controle. Helaas komt het voor dat er fouten in de voorstellen staan. Dit kan u veel geld schelen. Laat uw voorstel daarom door ons narekenen.

U kunt uw voorstel sturen naar vragen@mkbclaim.nl. Onze juristen laten u weten of het voorstel juist is berekend en of u het voorstel kunt accepteren. Bij fouten zorgen wij ervoor dat u een nieuw verbeterd voorstel van uw bank ontvangt.

Let op: Wanneer u het aanbod accepteert, tekent u voor finale kwijting en kunt u voor uw renteswap nooit meer extra vergoeding eisen van uw bank.

3. Biedt het Herstelkader geen goede oplossing?

Voor de klanten waarbij het Herstelkader geen goede oplossing biedt, strijden wij verder. Bent u ontevreden over het aanbod van uw bank? Neem dan contact met ons op of meld u gratis aan. Wij beoordelen of u bij de rechter aanspraak kunt maken op een hogere vergoeding. Na een positief advies wordt uw zaak door ons in behandeling genomen. Hiervoor bent u ons een percentage van 25% over het voor u behaalde resultaat verschuldigd op basis van no cure no pay. Boeken wij geen resultaat dan betaalt u niets.